Tuesday, February 20, 2007

Pubs, locals i discos de Helsinki

Helsinki té una cosa bona, malgrat que foti un fred de collons i la llum solar aparegui durant unes 8 hores al dia, i aquesta cosa es que si vols sortir cada nit, pots:

- Dilluns: Doncs precisament pel Dilluns no conec cap lloc per sortir de festa, però segur que si es busca es pot trobar.

- Dimarts: Un dels millors dies per sortir. De 21:00 a 23:00 "happy hour" al Bar Fly, un local que posen música HIP HOP i que es pot entrar vestit de la manera que més t'agradi. La "happy hour" inclou 1 cervesa = 1€ i 1 cidra = 1€.

- Dimecres: LUX, es un local de molta categoria en el qual també si pot entrar vestit de la manera que es vulgui. És un lloc divertit, però no comença a estar bé fins les 24:00 i jo haig d'agafar el bus per tornar al poble (Maininkitie) a la 1:15, així que tinc 1 hora de marge per passar-m'ho bé.

- Dijous: Els Dijous universitaris sempre a l'Onnela, un lloc que es força gran i que també disposa d'una "happy hour" que ara mateix no recordo exactament. Cervesa = 1€ i cidra = 1,5€. Si hi ha sort el local està ple de gent, principalment estudiants.

- Divendres: Divenres hi ha diverses opcions però la mes econòmica, que es el que sempre es busca, es el LUX abans de les 24:00, ja que hi ha entrada gratuïta. Ara, consumir a dins del LUX un Divendres es una mala idea, massa car.

- Dissabte: Els Dissabtes tot es car així que es pot optar per un Studio 51, LUX, Bar Fly, Onnela, etc. A tot arreu es paga.

- Diumenge: El Diumenge un altre cop a l'Onnela, però això tampoc ho he provat encara.

No comments: